نحوه دریافت کارت سوخت المثنی

اخبار خودرو

نویسنده:کارشناس محتوا درکارکیتا

1 سال پیش 20343 بازدید
نحوه دریافت کارت سوخت المثنی

به گزارش کارکیتا، یکی از رایج‌ترین راه‌های ثبت درخواست کارت سوخت جدید مراجعه به نزدیک‌ترین مرکز پلیس +10 است. پس از سوزاندن کارت‌سوخت قدیمی می‌توانید با ارائه مدارک خواسته‌شده و همچنین تکمیل فرم درخواست کارت‌جدید در آن‌مرکز به راحتی درخواست کارت جدیدتان را ثبت کنید. همچنین برای کاهش مراجعه افراد به مراکز‌پلیس +10 و در راستای سهولت انجام امور ضروری است که درخواست کارت‌سوخت المثنی هم به صورت آنلاین و غیرحضوری هم فراهم شده و برای این‌کار سامانه‌ای راه‌اندازی شده است.

حدودا یک‌سال است که سامانه صدروکارت المثنی راه‌اندازی شده تا مالکان خودرو بدون نیاز به مراجعه حضوری بتوانند به‌راحتی درخواست صدور مجدد کارت سوخت خود را ثبت کنند. متقاضیان عزیز می‌توانند بعد ازاعلام مفقودی کارت‌سوخت قدیمی خود به نشانی mob.gov.ir مراجعه و گزینه ورود را انتخاب کنند. در صفحه باز شده باید گزینه ورود با شماره همراه را انتخاب کنید. حالا با واردکردن شماره همراهتان یک کد تأیید دریافت می‌کنید و با واردکردن این‌کد وارد صفحه اصلی خدمات‌هوشمند دولت همراه می‌شوید. در مرحله بعدی از شما خواسته می‌شود که اطلاعات حساب خود را تکمیل و ثبت کنید، تا امکان دسترسی به بخش خدمات را داشته‌باشید. حالا در لیست خدمات گزینه درخواست‌ کارت‌سوخت المثنی را ثبت کنید.

مدارک مورد نیاز برای کارت سوخت المثنی

بر اساس اعلام شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، مدارک هویتی مالک برای درخواست المثنی کارت‌هوشمند سوخت به شرح زیر است: برای اشخاص حقیقی، یکی از مدارک شناسایی معتبر مالک وسیله‌نقیله شامل اصل شناسنامه یا کارت‌ملی هوشمند یا گذرنامه است. برای اشخاص حقوقی نیز معرفی‌نامه رسمی از سازمان یا شرکت مربوطه با امضاء و مهر مجاز به همراه اصل شناسنامه یا کارت‌ملی هوشمند یا گذرنامه نماینده نیاز است. دارندگان وکالت‌نامه معتبر قانونی از مالک نیز می‌توانند با ارائه مدارک شناسایی معتبر شامل اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا گذرنامه نسبت به اخذ خدمات مورد نیاز اقدام کنند.

در مورد خودروهای لیزینگی (خودروهای اجاره به شرط تملیک)، اسناد و مدارک در اختیار استفاده کننده خودرو شامل کارت‌خودرو ملاک عمل است. مدارک شناسایی وسیله‌نقلیه نیز شامل کارت‌شناسایی‌خودرو یا شناسنامه مالکیت وسیله‌نقلیه یا بنچاق محضری به همراه بیمه‌نامه شخص‌ثالث معتبر می‌شود.

برای تکمیل فرم تعهد‌نامه در دفاتر پلیس +10 واریز مبلغ 10 هزارتومان در پایانه‌های pos بانک ملت مستقر در این‌دفاتر و اخذ رسید ثبت‌درخواست کارت‌هوشمند سوخت المثنی از کاربر، مراحلی است که باید طی شود.

صدور کارت سوخت چقدر زمان می‌برد؟

به طورمیانگین روزانه 70 تا 80 هزار درخواست کارت‌سوخت المثنی ثبت می‌شود و این درحالی است که تا پیش از اعلام سهمیه‌بندی بنزین، روزانه فقط 5000 درخواست ثبت می‌شد؛ به همین دلیل فرایند صدورکارت زمان‌بر شده است؛ هرچند که گفته شده این فرایند دو ماه زمان می‌برد اما بعضی از متقاضیان انتظاری بیش از شش ماه را‌نیز تجربه کرده‌اند.

پیگیری کارت سوخت به صورت آنلاین

یکی از رایج‌ترین راه‌های پیگیری کارت‌سوخت المثنی استعلام وضعیت آن به‌صورت آنلاین از طریق سایت epolice.ir است. برای این‌کار کافی است که به بخش پیگیری کارت‌سوخت این سامانه مراجعه کنید و شماره پلاک و کدرهگیری که در اختیارتان قرار گرفته‌است را وارد کنید تا به شما مرحله‌صدور نمایش داده شود. همچنین مراجعه حضوری به همان مرکزی که درخواستتان را در آن ثبت کرده‌اید یکی دیگر از راه‌های پیگیری کارت‌سوخت است.

برای هر خودرو چند بار کارت سوخت صادر می‌شود؟

اگر به هر دلیلی مالک‌خودرو تقاضای کارت‌سوخت المثنی داشته باشد، کارت برای آن فرد صادر می‌شود. این موضوع به معنای این نیست که برای هر‌خودرو دوبار کارت‌سوخت صادر شود، در شرایط مفقود شدن کارت یا دلایل دیگر کارت‌سوخت المثنی جدید صادر می‌شود و این مسأله محدودیتی ندارد.

 

منتظر نظرات گرم و دلنشین شما عزیزان هستیم

ثبت نظر
لیست نظرات 0 نظر
سوالی برا شما پیش آمده از ما بپرسید support